Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivänä perjantaina 6.12. putiikki on avoinna klo 10-16. Tervetuloa!

 

Joulukuun Pop Up -viikonloppu 13.-14.12.

fatlizard29-kuvaSonjaKarlsson
Paksu Lisko -huivi / Anu Ahoniemi (kuva Taito-lehti / Sonja Karlsson)

Perjantaina 13.12. Liskoilta & Eluded Fibres ainutlaatuinen Pop Up Silmukassa!

  • Anu Ahoniemen neuleohje Fat Lizard eli Paksu Lisko ilmestyy Taito-lehden numerossa 6/19 joulukuun toisella viikolla. Sen kunniaksi vietämme Silmukassa Liskoiltaa ja putiikki on avoinna klo 19 asti! Huiviohje on tehty yhteistyössä Eluded Fibres-lankojen värjääjän kanssa, merkin pehmoisesta MCN:stä.
  • Ohjeen julkaisun kunniaksi klo 15-19 Eluded Fibres eli tamperelainen värjäri Anu tuo upeat lankansa Silmukkaan yhden päivän ajaksi! Eluded Fibres lankoja saa normaalisti vain ja ainoastaan verkosta, joten tämä on ainutkertainen mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kaunisiin herkkuihin.
  • Naapurin Cafe Deco on avoinna myös klo 19 saakka, ja siellä pääset nauttimaan teemaan sopivista juomista ja neulomaan!

 

Lauantaina 14.12. Lanitium ex Machina & KVG Woolworks Pop Up lanitium pop up

Kokeneiden ja taitavien värjääjien Pop Up kauppa saapuu lauantain ajaksi Silmukkaan! Näitä herkkuja ei kovin usein ole tarjolla 😉 KVG Woolworksin ja Lanitium ex Machinan lankoja on saatavilla pääasiassa pop up-tapahtumissa, ja nyt nämä lankaherkut saapuvat pitkästä aikaa taas Silmukkaan. Tervetuloa hankkimaan ylelliset käsinvärjätyt lankalahjat itselle tai pukinkonttiin.

Putiikki ja lankapopup avoinna klo 11-15.

 

 

Aukioloajat normaalisti:

Tiistai & Keskiviikko klo 11-18

Torstai & Perjantai klo 10-17

Lauantai klo 11-15

Sunnuntai & Maanantai suljettu