Tuotteet

Les Petits Points Parisiens – Tässä Pariisin Montmartrella sijaitsevassa lankakaupassa syntyy myös kauniita käsinvärjättyjä lankoja. Les PPP:n kauppias Anne loihtii tyylikkäitä, hempeitä ja ajattomia sävyjä padoissaan. Silmukasta löytyy pieni kokoelma Les PPP lankoja, ja näitä ei ole Pariisin lisäksi missään muualla! Basique DK ja Basique Fingering ovat pehmeää ranskalaista merinovillaa. Suloisen pehmeä Mohair et Soie on 72% kid mohairia ja 28% silkkiä.

 

Walk Collection – Linea (50% alpakka, 25% pellava, 25% silkki)

Ihanan ylellinen yhdistelmä parhaita luonnonkuituja! Soveltuu upean laskeutuvuutensa ansiosta esimerkiksi huiveihin tai paitoihin.

Walk Collection – Cozy Merino (100% merinovilla)

Pehmoista yksisäikeistä merinoa, joka on parhaimmillaan huiveissa ja paidoissa. Kauniita värejä Cathrin Walkin taitavista käsistä!

 

Tukuwool – Fingering (100% suomalainen villa) & Sock (80% suomalainen villa, 20% nylon)

Tukuwool Fingering on kotimainen ihanan rouhea, mutta kuitenkin pehmeä villalanka. Tukut ovat 100 % suomalaista lampaanvillaa, joka on kehrätty ja värjätty Suomessa. Värisävyt ovat hehkuvia ja sopivat hienosti yhteen keskenään, vaikkapa raitapaitaan tai kirjoneulelapasiin! Tästä villalangasta löytyy useampi värjäämätön luonnonsävy, valkoiseen villaan värjätyt kirkkaan heleät värit, sekä harmaaseen villaan värjätyt upeat murretut sävyt. Tukuwoolista löytyy myös sukkalanka, jossa on villan lisäksi vahvikkeena nailonia. Tukuwool Sockista löytyy harmaaseen villaan värjätyt murretut sävyt.

Tukuwool Fingering Tukuwool Sock

 

Hedgehog Fibres – Skinny Singles (100% merinovilla) & Merino DK (100% merinovilla)

Ihanan pehmoista Irlannissa käsinvärjättyä merinovillaa! Valikoimissa on ohuempi yksisäikeinen Skinny Singles ja paksumpi Merino DK. Siililangat ovat maailmalla nousseet huippusuosioon kauniiden väriensä ja erityisesti kirkkaiden, täpläisten speckle-sävyjen vuoksi.

Hedgehog Fibres Merino DK Hedgehog Fibres Skinny Singles

 

Louhittaren Luola – Väinämöinen (75% villa, 25% nylon) & Tuulen Tytär (100% superwash merinovilla) & Ilmatar (50% merinovilla, 50% silkki)

Louhittaren Luolan kauniit värit syntyvät käsityönä Suomessa, langat nimittäin värjätään Haukiputaalla. Väinämöinen on yksi Suomen suosituimmista sukkalangoista, eikä suotta! Upeat elävät sävyt luovat kauniit sukat, jotka myös kestävät hyvin käytössä.

Väinämöinen Ilmatar Tuulen Tytär

 

Manos Del Uruguay – Fino (70% merino, 30% silkki) & Serena (60% baby alpakka, 40% pima-puuvilla) & Marina (100% merino)

Manos del Uruguay Silkblend Fino Manos del Uruguay Serena

 

Malabrigo – Sock (100% merino)

Malabrigo Sock Malabrigo Arroyo

 

Katia – Tahiti, Lino 100%, Concept Cotton-Cashmere, Concept Lincys, Concept Silk-Viscose

 

Sandnes Garn – Silk Mohair, Suri Alpakka, Lama, Alpakka, Alpakka Silke, Babyull Lanett ja Easy

Sandnes Alpakka Silke Sandnes Alpakka Sandnes Silk mohair Sandnes Suri alpakka Sandnes Babyull Lanett Sandnes Lama Sandnes Easy

 

Lang Yarns – Novena, Donegal, Jawoll

Lang Donegal Lang Novena Lang Jawoll

 

Debbie Bliss – Paloma

paloma

 

Blockwallah – Eko-bambu, Tiibetin jakkivilla, Hamppu, Nokkonen

 

Scheepjes – Maxi Sugar Rush

 

Hoooked – Ribbon XL, Milano Eco Barbante

Hollantilaisen merkin kierrätysmateriaalista valmistetut langat syntyvät Euroopan vaate- ja muotiteollisuuden ylijäämästä. Silmukasta löytyy pieni erä Ribbon XL-ontelokudetta ja söpöjä pikkukeriä Milano Eco Barbante-puuvillalankaa monessa värissä. Nämä ovat omiaan virkkaukseen, mutta sopivat myös neulottavaksi.

Hoooked Ribbon XL

 

Neuletarvikkeet ja -lehdet

Laine Magazine, Pompom Quarterly, Interpretations

Succaplokki valmistaa pääasiassa kierrätysmateriaaleista ja ylijäämäpaloista hauskoja ja hyödyllisiä tarvikkeita ja apuvälineitä neulomiseen. Tämän Paimiolaisen pienyrityksen värit ja hahmot tuovat iloa neulomiseen! Silmukan valikoimissa on huippuhyvät silmuccamerkit, puiccomitat, avaimenperät ja silmuccaruutu mallitilkun mittailuun. Uutuutena neulojaystävälle voi kääriä lahjan Succaplokin hienoon Knitting is Not a Crime -lahjapaperiin.

ChiaoGoo puikot ja koukut – Kiinalais-amerikkalainen ChiaoGoo valmistaa kauppiaan mielestä parhaat pyöröpuikot. Niinpä Red Lace-pyöröt löytyvät myös Silmukasta. Nämä ovat vertaansa vailla, sillä kaapeli taipuu juuri sinne minne pitää, eikä vetäydy mutkalle oman päänsä mukaan. Teräksiset kärjet ovat kestävää tekoa ja niissä on sopiva sekoitus liukkautta ja pitoa. Lisäksi hyllystä löytyy puisia pyöröpuikkoja hieman isommassa koossa, sekä virkkuukoukkuja bambuvarrella ja kokonaan bambuisena.

Koti meidän –verstaassa Kangasalla käsin tehdyt pyöröpuikon pidikkeet. Nämä pienet kuutiot on valmistettu kotimaisesta puusta; saarnista ja jalavasta.

pidike3

Myynnissä on myös valmiita käsitöitä, koska aina ei itse ehdi kaikkea! Silmukasta saat vaikkapa lahjaksi suloisia lasten peittoja, patalappuja tai käsintehtyjä kortteja.

 

 

 Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.